Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen75g108kcal15g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g26g89kcal1.5g19.4g0.4g0.5g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 53g20kcal1.7g1.5g0.8g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%30g36kcal0.9g1.4g3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 14g101kcal0.1g0g11.4g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g955kcal49g84.2g46g10.4g
Valittu annoskoko469g477kcal24.5g42.1g23g5.2g
Annoskoko puolitettuna235g239kcal12.3g21.1g11.5g2.6g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179