Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)106g372kcal15.9g71.2g2.7g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g50g55kcal7.4g0.5g2.5g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g73g290kcal16.7g0g23.9g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss50g27kcal2.9g2.7g0.3g1.6g
Maissi jyvät 50g72kcal1.4g12.8g1.2g1.9g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g33g10kcal0.6g1.8g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g1825kcal97.6g188.8g72.2g13.4g
Valittu annoskoko470g912kcal48.8g94.4g36.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna235g456kcal24.4g47.2g18.1g3.4g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278741