Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 67g46kcal9.7g0g0.7g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g187g543kcal20.6g103g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.2g4.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g150g240kcal3.1g5.7g22.5g0.1g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g1873kcal69.2g225.2g75.6g3g
Valittu annoskoko469g936kcal34.6g112.6g37.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna235g468kcal17.3g56.3g18.9g0.8g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551