Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2103g380kcal11.8g52.6g8.4g14.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1202g240kcal15.6g36g2.4g0g
Rypsiöljy 162g1434kcal0g0g162.2g0g
Emmental, mustaleima120g493kcal34.8g0g38.4g0g
Herkkusieni säilyke 1021g173kcal21.4g2g3.1g24.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g298kcal1.8g2.7g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9396g6035kcal170.8g186.6g492g78.4g
Valittu annoskoko4698g3017kcal85.4g93.3g246g39.2g
Annoskoko puolitettuna2349g1509kcal42.7g46.7g123g19.6g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087