Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g15g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g61kcal1.6g3.2g4.6g1g
Valittu annoskoko47g30kcal0.8g1.6g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal0.4g0.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.4g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351