Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g453kcal4.2g50.8g25.8g1.2g
Valittu annoskoko47g227kcal2.1g25.4g12.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g113kcal1.1g12.7g6.5g0.3g
Arvot/100g100g482kcal4.5g54g27.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579