Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio13g5kcal0.5g0.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)7.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g231kcal6.6g25.4g11.2g1.2g
Valittu annoskoko47g116kcal3.3g12.7g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g58kcal1.7g6.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g245kcal7g27g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318