Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Aurajuusto2.1g7.1kcal0.4g0g0.6g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g109kcal5.2g2.8g8.6g1g
Valittu annoskoko47g55kcal2.6g1.4g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal1.3g0.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g116kcal5.5g3g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072