Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas3.9g10kcal0.6g1.3g0.2g1.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl7.8g27kcal1.1g5g0.2g0.4g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese10g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)7.8g22kcal2.4g0g1.3g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).5.9g6.4kcal1.5g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g177kcal11.8g14.4g7.6g3.4g
Valittu annoskoko47g88kcal5.9g7.2g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal3g3.6g1.9g0.9g
Arvot/100g100g187kcal12.5g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610