Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.9g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g43kcal1.8g2.4g2.4g1.8g
Valittu annoskoko47g22kcal0.9g1.2g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal0.5g0.6g0.6g0.5g
Arvot/100g100g46kcal1.9g2.6g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200