Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa30g24kcal1.3g3.9g0.3g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Tomaattisose pomi2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g83kcal3g9.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko47g41kcal1.5g4.7g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal0.8g2.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g88kcal3.2g10g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386