Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g36g34kcal7.2g0g0.6g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g4.2g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7.1g24kcal0.9g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g138kcal16.4g0.4g8.6g0g
Valittu annoskoko47g69kcal8.2g0.2g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal4.1g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g146kcal17.4g0.4g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270