Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g7.8g15kcal1.5g0g1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g17g10kcal0.5g1.1g0.3g0g
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g71kcal4.4g3.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko47g35kcal2.2g1.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g18kcal1.1g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.4g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333