Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g3.3g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka2.7g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka5.6g19kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Heinz ketsuppi2.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Chilikastike (Hp)0.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti10g14kcal1.9g0.1g0.5g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka4.2g2.4kcal0g0.6g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.5g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%6.2g18kcal1.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g199kcal11.8g18.6g8.2g1.4g
Valittu annoskoko47g100kcal5.9g9.3g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g50kcal3g4.7g2.1g0.4g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.7g8.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890