Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.4g0g3.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.9g28kcal1.1g0g2.5g0g
Aurajuusto4.9g17kcal1g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl6.5g8.6kcal0.9g0g0.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.8g7.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g224kcal13.4g1.2g17.6g0.8g
Valittu annoskoko47g112kcal6.7g0.6g8.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g56kcal3.4g0.3g4.4g0.2g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.3g18.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771