Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g7.3g1.7kcal0.2g0.1g0g0.4g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 22g27kcal2.4g0.1g2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g9g36kcal2g0g3g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g142kcal9.6g1.2g10.8g0.8g
Valittu annoskoko47g71kcal4.8g0.6g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g36kcal2.4g0.3g2.7g0.2g
Arvot/100g100g151kcal10.2g1.3g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705