Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Paprika keskiarvo 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne 4g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Pesto, punainen Eldorado4.7g23kcal0.3g0.5g2.2g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g12g39kcal1.4g8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g184kcal12.6g18.4g6.6g2.2g
Valittu annoskoko47g92kcal6.3g9.2g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g46kcal3.2g4.6g1.7g0.6g
Arvot/100g100g195kcal13.3g19.5g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615