Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,314g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Vadelma 22g9kcal0.2g0.9g0.2g0.8g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g11g7.1kcal1.4g0.2g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g57kcal6.2g5.2g0.4g1.6g
Valittu annoskoko47g29kcal3.1g2.6g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal1.6g1.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal6.6g5.5g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276755