Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)3.8g7.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g6.3g22kcal0.1g0.5g2.2g0g
Mansikka 5.5g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Banaani, kuorittu 7.5g6.5kcal0.1g1.4g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen11g6.8kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g163kcal2.6g20.6g7.4g0.8g
Valittu annoskoko47g81kcal1.3g10.3g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g41kcal0.7g5.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g172kcal2.7g21.7g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705