Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kinkkusuikale, Portti15g19kcal2.5g0.1g1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.6g0.4kcal0g0g0.1g0g
Parmesan formaggio da pasta3.7g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g86kcal8.8g2.2g4.8g1.2g
Valittu annoskoko47g43kcal4.4g1.1g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2.2g0.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g92kcal9.3g2.3g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238