Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Aurajuusto3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)3.1g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g70kcal2.6g5.2g3.8g1.8g
Valittu annoskoko47g35kcal1.3g2.6g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g18kcal0.7g1.3g1g0.5g
Arvot/100g100g74kcal2.8g5.5g4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217