Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g9g27kcal1.3g0.1g2.4g0.1g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g12g3kcal0.1g0.4g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g60kcal2.8g1g4.8g0.2g
Valittu annoskoko47g30kcal1.4g0.5g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal0.7g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3g1.1g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421