Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 23g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 5.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Vadelma 4.7g1.9kcal0g0.2g0g0.2g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa5.1g2.5kcal0g0.6g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 7.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g45kcal0.8g8g0.2g1.6g
Valittu annoskoko47g22kcal0.4g4g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal0.2g2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g47kcal0.8g8.4g0.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384