Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g7.7g16kcal1.3g0.2g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.8g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g62kcal3.4g5.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko47g31kcal1.7g2.6g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal0.9g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395