Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g6.3g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g3.1g10kcal0.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper2.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g7.8g10kcal0.8g0.1g0.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g6.3g20kcal1.4g0g1.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g4.3g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g166kcal12g3g10.8g1g
Valittu annoskoko48g83kcal6g1.5g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g41kcal3g0.8g2.7g0.3g
Arvot/100g100g174kcal12.6g3.2g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228