Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g8.3g44kcal0.4g4.3g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %6.2g34kcal0.1g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.7g3.7kcal0g0.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g328kcal6.2g34.6g17.4g0.2g
Valittu annoskoko47g164kcal3.1g17.3g8.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g82kcal1.6g8.7g4.4g0.1g
Arvot/100g100g346kcal6.5g36.5g18.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151840