Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu13g25kcal1.6g0.4g2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g69kcal3.4g4.2g4.2g1.2g
Valittu annoskoko48g34kcal1.7g2.1g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal0.9g1.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g72kcal3.6g4.4g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889