Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.6g0.2kcal0g0g0g1.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.1kcal0.4g0.3g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.4g1.4kcal0.2g0.1g0g1.7g
Manteli, jauhettu, n. 1dl11g66kcal2.7g0.7g5.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g142kcal6.6g2.2g12g7.6g
Valittu annoskoko48g71kcal3.3g1.1g6g3.8g
Annoskoko puolitettuna24g36kcal1.7g0.6g3g1.9g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.3g12.6g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174