Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g110kcal11.6g4.4g5g0.8g
Valittu annoskoko48g55kcal5.8g2.2g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal2.9g1.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.6g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339