Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 8g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g6.6g7.2kcal1.6g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g35kcal3.4g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko48g18kcal1.7g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.9g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.3g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342