Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 22g6.1kcal0.3g0.9g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g14g18kcal2.9g0g0.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g55kcal6.6g3.2g1.2g1.4g
Valittu annoskoko48g28kcal3.3g1.6g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal1.7g0.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589