Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g12g29kcal0.8g5.2g0.2g1.7g
Tonnikala vedessä 8.7g9kcal2g0g0.1g0g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)4.4g12kcal1.3g0g0.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g1.9g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g122kcal8.6g11.6g3.4g4g
Valittu annoskoko48g61kcal4.3g5.8g1.7g2g
Annoskoko puolitettuna24g30kcal2.2g2.9g0.9g1g
Arvot/100g100g128kcal9g12.2g3.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778