Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g8.8g25kcal0.4g2.8g1.3g0.5g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]11g35kcal2.8g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g167kcal8.8g6.8g11.2g1.2g
Valittu annoskoko48g84kcal4.4g3.4g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal2.2g1.7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g176kcal9.2g7.1g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574