Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g9g33kcal1.2g6.5g0.2g0.3g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%3.5g6kcal0.2g0g0.5g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g116kcal6.8g13.8g3.4g1g
Valittu annoskoko48g58kcal3.4g6.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal1.7g3.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.1g14.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145