Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Flora punainen, annos 10g0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g19g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g117kcal10.4g8.4g4.4g1.4g
Valittu annoskoko48g59kcal5.2g4.2g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal2.6g2.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721