Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g86kcal5.6g4g4.8g1.6g
Valittu annoskoko48g43kcal2.8g2g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal1.4g1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g90kcal5.9g4.2g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423