Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lohifileepalat (Findus)13g16kcal2.6g0.1g0.6g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g66kcal5.4g3.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko48g33kcal2.7g1.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal1.4g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.6g4g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742