Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g1.7g5.3kcal0.2g1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kanasuikaleet kariniemi7g7.8kcal1.6g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g34kcal4g2.8g0.8g0g
Valittu annoskoko48g17kcal2g1.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal1g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g36kcal4.2g2.9g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207