Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g97kcal8.8g6g4.2g1g
Valittu annoskoko48g49kcal4.4g3g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal2.2g1.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g102kcal9.2g6.3g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262