Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g13g2.6kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow13g2.6kcal0.4g0.3g0g0.3g
Kesäkurpitsa5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.6g12kcal1g0g0.9g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g10g13kcal0.2g0.5g1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g76kcal4.6g2.4g5g0.6g
Valittu annoskoko48g38kcal2.3g1.2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal1.2g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal4.8g2.5g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207