Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g200g918kcal12g89.8g57.8g2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)120g54kcal0.4g12.6g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g100g170kcal7.2g16g8.5g1g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g2539kcal46.6g279.4g139g6g
Valittu annoskoko470g1270kcal23.3g139.7g69.5g3g
Annoskoko puolitettuna235g635kcal11.7g69.9g34.8g1.5g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509