Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 313g336kcal72.4g0g4.7g0g
Currytahna punainen25g65kcal0.5g2.3g6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]107g360kcal12.8g0g39.4g0g
Aurajuusto25g85kcal5g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g1691kcal181.4g4.6g114.8g0g
Valittu annoskoko470g846kcal90.7g2.3g57.4g0g
Annoskoko puolitettuna235g423kcal45.4g1.2g28.7g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996