Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 200g391kcal37.4g0g27g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g83g29kcal2g3.9g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)83g71kcal0.8g2.9g5.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%67g53kcal2.1g4g3.3g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g1110kcal85.6g25.2g73.2g1.2g
Valittu annoskoko470g555kcal42.8g12.6g36.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna235g278kcal21.4g6.3g18.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329