Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.2g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g75g180kcal8.2g2.2g15g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g56g25kcal1.2g4.5g0.2g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g56g15kcal0.5g2.8g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)3.7g27kcal0g0.1g3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g75g15kcal0.8g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g545kcal22.2g26g38.2g3.8g
Valittu annoskoko470g272kcal11.1g13g19.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna235g136kcal5.6g6.5g9.6g1g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577