Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g124g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g49g52kcal5.9g1.4g2.3g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä31g13kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g319kcal17g40.8g9.2g4.4g
Valittu annoskoko471g159kcal8.5g20.4g4.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna235g80kcal4.3g10.2g2.3g1.1g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397