Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 350g375kcal80.9g0g5.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g384kcal0.5g0.5g42g0g
Aurinkokuivattu tomaatti12g22kcal0.3g1.5g1.7g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g7g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g11g23kcal2.4g0g1.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g11g68kcal3.2g0g4.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g8.8g10kcal0.1g0.5g0.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g1798kcal176.8g10g111.6g1.8g
Valittu annoskoko471g899kcal88.4g5g55.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna235g450kcal44.2g2.5g27.9g0.5g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029