Tomaattinen lihapullakastike

Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta maun mukaan (esim.

timjamia, basilikaa, pippuria jne.)

Anna hautua hiljaisella tulella n. 30 min. Lisää lopuksi lihapyörykät ja jatka hauduttamista n. 10 - 15 min.

Tarjoile riisin, perunan, pastan tai vihannesten kumppanina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2500g750kcal25g150g5g25g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kivikylän Palvarin lihapyörykkä (Kivikylä), annos 10g1750g4760kcal238g211.7g332.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl65g572kcal0g0g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g12652kcal551.4g765.2g828.6g61.8g
Valittu annoskoko4700g6326kcal275.7g382.6g414.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna2350g3163kcal137.9g191.3g207.2g15.5g
Arvot/100g100g135kcal5.9g8.1g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324344