Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g4000g1320kcal24g224g8g100g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)360g2268kcal0g0g252g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 320g1057kcal1.6g258.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g9290kcal51.2g965.2g520g200g
Valittu annoskoko4700g4645kcal25.6g482.6g260g100g
Annoskoko puolitettuna2350g2323kcal12.8g241.3g130g50g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498