Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2337g2626kcal493.7g0g70.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g5558kcal1004.6g47.4g142.2g11.8g
Valittu annoskoko4700g2779kcal502.3g23.7g71.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna2350g1390kcal251.2g11.9g35.6g3g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564