Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2000g3906kcal373.8g0g270g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g833g292kcal20g39.2g4.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)833g708kcal8.3g29.2g58.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%667g533kcal21.3g40g33.3g0g
Sipuli 367g111kcal4.6g17.6g0.7g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g11101kcal856g252g733g12.4g
Valittu annoskoko4700g5551kcal428g126g366.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna2350g2775kcal214g63g183.3g3.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329